Sevgiliyi Etkileme Yöntemleri

Sevgiliyi Etkileme Yöntemleri. Evet arkadaşlar herkese merhaba. Bugün sizlere sevgiliyi etkileyebileceğiniz taktiklerden konulardan bahsedeceğim. Bahsederken de birkaç kaynak önereceğim sizlere. Benim bahsedeceğim konu bayan sevgiliyi etkileme yöntemleri ile alakalı olacak ve sohbet havasında gececek. Maddeler halinde hazırladığım makaleden umarım sıkılmadan faydalanacaksınız. Hadi başlayalım.



Tanı : Karşındaki kişiyi tanımalısın. Herşeyden önce bu çok önemli. Nelerden hoşlanır, kişiliği nasıl, neler yapmayı sever gibi konular hakkında bilgiler edinmelisin. Bilgiler neticesinde yol haritası çizebilirsin.

Giyim Kuşam : Erkekler herşeyden evvel bir bayanı etkilemeyi düşünüyorsa kesinlikle giyim kuşamına dikkat etmeli, modaya uymalıdır. Şöyle bir laf vardır. Cebinde paran olmasın ancak giyimin düzgün olsun bu seni zaten zengin gösterir.

Parfüm : Bayanları etkileyecek türden parfümler mevcut. Gerçekten de böyle parfümler var ama arayıp bulmak gerekli. Parfüm konusu yabana atılacak bir konu değil. Kesinlikle dikkat edilmeli.

Konuşma : Kesinlikle konuşma üslubunuz düzgün, diksiyonunuz sağlam olmalı. Kelimeleri yutmamalı, tane tane konuşmalısınız. Bu konu da etkileme konusunda oldukça etkili bir yöntem.

Hitap ve Tonlama : Bu konuda genellikle başarısız insan olmadığını söyleyebilirim. Hitaplara dikkat etmek, ayrıca karşınızda ki kişiye güzel sözler söylemek onu oldukça etkileyen yöntemlerden bir tanesi.

Saçlar : Erkeklerin herşeyden önce vazgeçilmezi saç tarzlarıdır. Bunu es geçmek mümkün değildir. Saç konusuna dikkat etmekte fayda var. Yalnız önerim. Apachi tarzı saç stillerinden hoşlanmıyorlar. (Genel olarak)

Yenilikçi Ol : Buradaki kurallar kızı tavlayana kadar değil, her zaman uyman gereken kurallardır. Odunluğun alemi yok. Kızı tavladıktan sonra yada aşık ettikten sonra ona karşı değersiz olduğunu hissettirme. Kız arkadaşın ile farklı farklı ortamlarda bulun. Hep aynı ortamlarda takılı kalma. Sevdiği konular hakkında konuş. Kestirip atma. Onun düşüncelerine ilgin olduğunu belli et.

Bonus : Evet arkadaşlar bu kısım en önemli noktalardan bir tanesi. Sevgilinize veya sevgili adayına her zaman aşk sözleri söylemeli, onu kendinize bağlamalısınız. Devamlı güler yüzlü olmalı, karşınızdaki kişiye komik sözler söylemelisiniz. Zaten insanoğlu odun gibi duranı, soğuk espriler yapan kişiyi neden istesin ki? Kesinlikle bu konuda dikkat etmeniz de fayda var. Bu konuyu kesinlikle atmamalısınız. Hepinize başarılar diliyorum. Umarım bu konuda tuttuğunuzu koparırsınız.

Bu makale https://www.kalitelisozler.com sitesi tarafından hazırlanmıştır.

Yorumlar